Μοντέλο διαρκούς παραγωγής καινοτομίας η hyphen SA

 

Μοντέλο διαρκούς παραγωγής καινοτομίας η hyphen SA

Δελτίο Τύπου

Από αριστερά προς τα δεξιά η κ. Βάσω Μέμπελλη, Business Analyst Assistant, hyphen SA, o κ. Δημήτρης Παναγιωτίδης, Business Analyst, hyphen SA, o Πρόεδρος και CEO της hyphen SA, κ. Γιάννης Στεργής και η κ. Βιολέτα Σφούρη, Senior Lecturer, CITY College.

Ως επιχειρηματικό μοντέλο διαρκούς παραγωγής καινοτομίας επιλέχθηκε η hyphen SA από το Διεθνές Τμήμα του University of Sheffield, στο μάθημα Managing Innovation. Οι φοιτητές του σχετικού τμήματος κλήθηκαν να χαρτογραφήσουν τους σταθμούς της καινοτόμου ανάπτυξης της εν λόγω εταιρείας και να σχεδιάσουν τον χάρτη καινοτομίας της σε επίπεδο συνθετικής εργασίας.

Το μοντέλο ανάπτυξης της hyphen SA παρουσίασε ο Πρόεδρος και CEO, κ. Γιάννης Στεργής, CRMDr, ο οποίος έχοντας ο ίδιος πλούσια εκπαιδευτική εμπειρία, ανέλαβε να καθοδηγήσει την ομάδα των φοιτητών στο συγκεκριμένο project.

Ο κ. Στεργής έχει συγγράψει υλικό για πληθώρα σεμιναρίων με αντικείμενο την καινοτομία και έχει διδάξει τη διαδικασία σύλληψης και υλοποίησης μιας νέας και πρωτοποριακής ιδέας σε δεκάδες επιχειρηματίες, επαγγελματίες, στελέχη, αλλά και νεοεισερχόμενους στη διεθνή ακαδημαϊκή κοινότητα και αγορά εργασίας. Επίσης, έχει αναπτύξει τα εκπαιδευτικά προγράμματα ROIEDU Business, ROIEDU Global Skills και the αriston project Differentiated Instruction Course, τα οποία απευθύνονται σε επιχειρηματίες, φοιτητές, στελέχη και εκπαιδευτικούς, που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν δεξιότητες καινοτομίας και αντιμετώπισης της τεχνολογικής ανεργίας.

Λίγα λόγια για τη hyphen SA

O όμιλος της hyphen SA ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2003, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και είναι ο μοναδικός όμιλος εταιρειών στην Ευρώπη που ειδικεύεται στη μηχανική εκδόσεων, εκπαίδευσης, επικοινωνίας και διαπολιτισμικής ευφυΐας. Με έδρα την Ελλάδα, χρησιμοποιεί περισσότερους από 330 εξειδικευμένους συνεργάτες στην εκπαίδευση, τις εκδόσεις, την ανάληψη και διαχείριση έργων, οι οποίοι βρίσκονται σε 21 χώρες. Οι συνεργασίες του χαρακτηρίζονται από αποκλειστικότητα και περιλαμβάνουν τους μεγαλύτερους διεθνώς εκδοτικούς, εμπορικούς ομίλους. Παρέχει προεκδοτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες διαπολιτισμικής στάθμισης σε κάποιους από τους μεγαλύτερους εκδοτικούς ομίλους παγκοσμίως: Cambridge University Press, Pearson, Oxford University Press, Berlitz, Cengage, Macmillan, McGraw-Hill κ.ά. Ακόμα, παρέχει υπηρεσίες επικοινωνίας, διαπολιτισμικής προσαρμογής, ανάπτυξης περιεχομένου και μετάφρασης σε μεγάλες επιχειρήσεις με έδρα την Ελλάδα, όπως η Kleemann Hellas, η ΜΕΒΓΑΛ, η BSTDB – Παρευξείνια Τράπεζα κ.ά. Τέλος, είναι ο μοναδικός οργανισμός, που μέσω του δικτύου εκπαιδευτικών κέντρων μη τυπικής εκπαίδευσης, των Ελαιώνων, διδάσκει σε παιδιά, νέους και ενήλικες διαπολιτισμική ευφυΐα ως μέρος του Agenda 2020 και του προγράμματος δεξιοτήτων ηγεσίας για το μέλλον της εργασίας.